Σχολή Χορού Σύλια Ζαχαροπούλου

Καλωσορίσατε στη Σχολή μας….

Η σχολή μας λειτουργεί εδώ και 15 χρόνια άρτια, με κέφι, ζωντάνια και επαγγελματισμό. Τον περασμένο Ιούνιο το γιορτάσαμε με την παράσταση που ετοιμάσαμε με τίτλο "Η Πεντάμορφη και το Τέρας", η οποία μας χάρισε ακόμη περισσότερες υπέροχες αναμνήσεις και μας γέμισε συναισθήματα. Ξεκινάμε φέτος λοιπόν με πολλή ενέργεια για να ανεβάσουμε τον πήχη και να ετοιμαστούμε για όλες τις εκπλήξεις που ετοιμάζουμε για εσάς. Ελάτε να μαζέψουμε μαζί όρεξη και υλικό για την επόμενη παράσταση. 

Σας περιμένουμε στον πρόσφατα ανανεωμένο χώρο μας να επιλέξουμε μαζί τι ταιριάζει στο παιδί σας αλλά και σε εσάς!! Τμήματα χορού για μικρούς και μεγάλους αλλά και συνεχώς εξελισσόμενα μαθήματα γυμναστικής με παλιές αλλά και νέες μεθόδους.

Η Σχολή μας προετοιμάζει μαθητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού για τις Ανώτερες Σχολές Χορού με σκοπό την απόκτηση διπλώματος επαγγελματία χορευτή ή Καθηγητή Χορού. Έχουμε καταφέρει επί σειρά ετών να αναδείξουμε αρκετούς επιτυχόντες με τη βοήθεια των καταξιωμένων καθηγητών μας, με πολυετή προϋπηρεσία και διδακτική εμπειρία.

Έχοντας χαμηλά δίδακτρα κάθε χρονιά, δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό θέτοντας τον πήχη ψηλά τόσο στην πρόοδο των παιδιών σωματικά όσο και πνευματικά, κρατώντας πάντα ανέπαφη την ποιότητα στη διδασκαλία μας.

Η σχολή θα είναι καθημερινά ανοιχτή το απόγευμα 18.00-21.00 για πληροφορίες και εγγραφές.

Το πρόγραμμα έχει ανακοινωθεί στο site μας : Πρόγραμμα 2018 - 2019

Έναρξη μαθημάτων: Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου
Σας περιμένουμε...

Με εκτίμηση,
Σύλια Ζαχαροπούλου