Σχολή Χορού Σύλια Ζαχαροπούλου

Καλωσορίσατε στη Σχολή μας….

Η Σχολή μας διανύει τον 17ο χρόνο λειτουργίας της πλήρως επιτυχημένα, άρτια, με κέφι, ζωντάνια και επαγγελματισμό. Μετά την παράσταση με τίτλο "Η Πεντάμορφη και το Τέρας", η οποία μας χάρισε αναμνήσεις και μας γέμισε συναισθήματα, έχουμε μαζέψει υλικό για κάτι καινούργιο. Ξεκινάμε φέτος λοιπόν με πολλή ενέργεια για να ανεβάσουμε τον πήχη και να παρουσιάσουμε κάτι μοναδικό τον Ιούνιο. Σας περιμένουμε να το φτιάξουμε όλοι μαζί!!

Η μεγάλη έκπληξη θα έρθει λίγο μετά την έναρξη της χρονιάς με έναν ανανεωμένο χώρο και καινούργια πράγματα όπως pilates reformer και aerial για μεγάλους και μικρούς!! Προσεχώς....

Σας περιμένουμε να επιλέξουμε μαζί τι ταιριάζει στο παιδί σας αλλά και σε εσάς!! Τμήματα χορού για μικρούς και μεγάλους αλλά και συνεχώς εξελισσόμενα μαθήματα γυμναστικής με παλιές αλλά και νέες μεθόδους.

Η Σχολή μας προετοιμάζει μαθητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού για τις Ανώτερες Σχολές Χορού με σκοπό την απόκτηση διπλώματος επαγγελματία χορευτή ή Καθηγητή Χορού. Έχουμε καταφέρει επί σειρά ετών να αναδείξουμε αρκετούς επιτυχόντες με τη βοήθεια των καταξιωμένων καθηγητών μας, με πολυετή προϋπηρεσία και διδακτική εμπειρία.

Έχοντας χαμηλά δίδακτρα κάθε χρονιά, δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό θέτοντας τον πήχη ψηλά τόσο στην πρόοδο των παιδιών σωματικά όσο και πνευματικά, κρατώντας πάντα ανέπαφη την ποιότητα στη διδασκαλία μας.

Η σχολή θα είναι καθημερινά ανοιχτή το απόγευμα 18.00-21.00 για πληροφορίες και εγγραφές.

Το πρόγραμμα έχει ανακοινωθεί στο site μας : Πρόγραμμα 2019 - 2020

Έναρξη μαθημάτων: Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου για τους ενήλικες και Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου για τους μικρούς μας χορευτές
Σας περιμένουμε...

Με εκτίμηση,
Σύλια Ζαχαροπούλου