Σχολή Χορού Σύλια Ζαχαροπούλου

Ηλίας Χατζηγεωργίου

Ο Ηλίας Χατζηγεωργίου είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (τμήμα Φ.Π.Ψ. με ειδίκευση στην ψυχολογία). 
 
Ασχολείται με το hip hop και τα είδη του από την ηλικία των δέκα ετών. Έχει μαθητεύσει σε διάφορα είδη χορού ( latin, street latin, tango, nuevo tango, modern dance, street - jazz, musical theatre, σύγχρονο και κλασσικό χορό). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια, αφρικάνικου χορού, Irish dance, flamenco,αραβικών χορών, hip hop, breakdancing, ενόργανης γυμναστικής, Parkour και Capoeira στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συμμετείχε στον τηλεοπτικό χορευτικό διαγωνισμό «So you think you can dance 2007», τερματίζοντας στην έκτη θέση.
Έχει πλούσια χορευτική και θεατρική εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχει επιμεληθεί την κίνηση σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Είναι ενεργό μέλος της ομάδας σύγχρονου χορού «Αερίτες» από το 2009. 
 
Διδάσκει και δίνει σεμινάρια τα τελευταία δώδεκα χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια συμμετέχει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Στέγης Γραμμάτων ΄κ Τεχνών «dancing to connect». Έχει δώσει μαθήματα κίνησης στις φυλακές ανηλίκων στον Αυλώνα ενώ παραδίδει το μάθημα «Παιδαγωγική και Ψυχολογία» στην επαγγελματική σχολή χορού της Άννας Πέτροβα.